Lägg mer pengar och tid på upplevelser

Visst, det är klokt att spara pengar. Men glöm inte leva livet under tiden.  Se ifall du skulle kunna göra både och? För vet du – En resa, en underbar upplevelse kommer du komma ihåg for ever! En minkpäls luktar bara illa och glöms bort.

När du slutligen ligger där på din dödsbädd, vad är det du kommer att komma ihåg då? Den fina klockan? märkeströjan eller den underbara vandringen i Italien kanske?

Ja, du har nog ditt svar. Men frågan är – gör du någonting åt det. Det behöver inte vara så stora utsvävningar. Vi brukar ibland åka till Hovs Hallar som ligger ett stenkast från där vid bor. Ja, om man kastar bra långt. Vi vandrar, vi har kört träningspass där och vi njuter. I september serveras en fantastisk  skaldjursbuffé. En helg bara, en bit hemifrån då man slipper tänka på frukost och smutstvätt. Ett äventyr, ett minne som vi ofta går tillbaka och pratar om.

Denna veckan är vi på ett lite större äventyr. Zell am See i Österrike. Skidresa! Det bästa som finns!! Nu ska titanhöften få visa vad den går för. Och varje kväll när vi sitter, hela gänget (20 st), för en gemensam middag,  minns vi. Då minns vi alla de roliga resor vi gjort och dagens äventyr  tillsammans. Speciellt när min man åkte fel och hamnade i en helt annan by?

Det är här jag tycker vi ska lägga krutet. På upplevelser! Det kan vara en kort eller en lång helg. Det kan vara en kurs i knyppling, vad vet jag. En träningsresa kanske? Har ni sett Carolins och min helt underbart ”sköna” träningshelg till Isaberg?? Varför inte hänga med mig till Italien i augusti? Allt om detta hittar ni på Pt På riktigt.

Vad är upplevelse för dig? Boka in! Du är förtjänt av detta. Detta gör dig glad och glad är bra!??

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, på alpens topp införskaffandes nya minnen och upplevelser med fantastiska vänner !

Kommentarsfunktionen är avstängd.