Kom inte till mig om du vill gå ner i vikt och bli smal. Kom till mig om du vill förändra ditt liv!

Välkommen 2018! Välkomna alla nya i gymmet och ett varmt välkommen att fråga mig om hjälp eller om jag kan bli din Pt. Men om ditt mål är att bli smal och gå ner i vikt får du leta upp någon annan. Det finns så mycket viktigare saker i livet kan jag tycka. Som att levla och förändra sitt liv!

Ja, jag har bestämt mig. Jag ska vara extra tydlig med vem jag vill och faktiskt kan hjälpa. Det är svårt för mig att hjälpa människor som bara vill gå ner i vikt. Jodå, det går utmärkt men oftast bara för stunden. Ett bestående resultat kräver mer av både din vilja och ditt engagemang.

Många tror att det är vår högsäsong nu, som pt alltså. Men inte för mig faktiskt. Gymmet är fullt av människor. Fullt av människor som ska börja. De tar i, de lyssnar på allt och alla och de gör radikala förändringar med kosten. Så radikala att mycket bra mat går bort av bara farten. (som potatis tex) För någon sa… Någon läste…

Ca v 8 då börja det. Då fylls min email och då ringer telefonen. Panik råder för resultatet infann sig aldrig. Jo, de första veckorna. Sen blev de sjuka, slutade därför träna, kanske fick ont någonstans och nu vill de ha hjälp.

Ja, med snart 17 års erfarenhet av nya år i gymmet så vet jag. En för hård start, med för lite riktig mat och ingen riktig plan eller tanke då blir det så här. Ett par veckor av kanske bortkastad tid.

Du ska såklart börja men du ska veta vad du behöver. Du ska veta vad du vill och du ska lära dig värdesätta dina mål. Du ska ställa dig frågan vad du vill känna, vad du vill vara och hur det ska se ut i förlängningen. Sen är det inget fel, som jag skrev förra veckan, att börja hoppa upp och ner på direkten hemma. Då får du en gooo känsla och motivationen stiger. Men för att få ett resultat som håller måste du oftast göra en större förändring av din livsstil.

Träning stärker kropp och hjärta. Träning formar kroppen. Träning ökar måbra hormoner – du kommer bli en lyckligare och smartare människa.
Bra mat hjälper dig att gå ner i fettvikt. Bra mat ökar chanserna att bygga muskler. Bra mat är ett måste för att du ska hålla dig frisk.
Mental styrka ger dig vad du behöver för att fortsätta. Mental styrka hjälper dig att inte ge upp. Mental styrka tar dig dit du vill!

Hoppas att du nu förstår att det är utslängda pengar att be mig hjälpa dig att bli smal. Är inte livet värt mer än så? Jo, jag tänkte väl det.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, gammal lic Pt med en del erfarenhet om vad som krävs

Kommentarsfunktionen är avstängd.