Kom igen!

Du blir bra på det du tränar, så är det bara!

Jag gillar chins, en absolut favoritövning. Men tro för guds skull inte jag kunnat utföra dessa om jag inte hade tränat på dem. Jag vet inte hur många gånger jag hört:

”jag kan inte göra armhävningar. Bara på knäna”

Så klart! Det är ju på knäna du tränat.

Att säga att man inte kan något och ge upp direkt är som att försöka lära sig trixa till 100 med en fotboll och ge upp efter 2 försök. Låter inte så logiskt och klokt eller hur?

Nej! chins ska det vara, i alla fall på min meny. Har övar, och övat. Sen har jag tränat och sen tränade jag lite till. Och så plötsligt, på en strand på den Grekiska ön Koufonissa, hände det! Jag laddade med en Grekisk sallad och sen såg jag det, räcket, bjälken med den underbara utsikten… Ta min kamera sa jag till världens bästa Syver och klick! Nu har jag min favoritbild! Beviset på att hård, ihärdig träning funkar.

Frågan är vad vill du bli bra på?
Säg inte smal och vältränad om du inte är beredd att betala priset på vad som krävs! Ta reda på vad saker och ting ”kostar” Sätt dig i lugn och ro någonstans och kom på vad du vill bli bra på. Skriv ner det. Det blir då en beställning till din hjärnan att arbeta mot just det målet. Det blir då viktigare än något annat. Sen är det bara att träna, träna och träna…

Allt är träningsbart!
Det är träningsbart att äta bättre och dricka mindre alkohol under semestern, Kanske ska vi börja där…? Vad vet jag? Det är du som ska vilja. Jag vet vad jag vill!!

Hej för nu, dax att öva chins
Hälsningar
Lisa Kaptein Kvist, Pt, Chefredaktör med en vilja av stål!

Kommentarsfunktionen är avstängd.