Klydda inte, lyft skiten bara!

Jodå jag är väldigt mycket för mål och handlingsplaner men ibland handlar det bara om att gå in och lyfta skiten. Oavsett vad det är är. Ibland kan det vara något mentalt…

Men vi börjar i det vanliga gymmet. Många vill bygga muskler, fixa en prestation eller vad det nu kan vara. Dessutom hängs det på oss mycket annat skit och bråte. ”De e mycke nu” liksom.
Då kan det vara skönt, om vi vill bli starka och bygga muskler att bara gå in och fokusera på att lyfta skiten!

Hemligheten ligger inte i att det ska var

så invecklat eller omväxlande.

Lyften/träningen kan vara i en och samma

maskin eller i en och samma övning.
Tungt som tusan och många set.

Det är bra skit!

Ja du, jag har själv testat detta ett antal ggr. I stunder då det varit mycket på ”kontoret” och lite rörigt i livet. Min hjärna fixar inte en massa finlir då.
Jag bara går in och lyfter skiten!

Herrejävlar vad gött! Senast jag gjorde detta kände jag riktigt att”rövamusklerna” bara fattade direkt! Vi ska jobba här och de ska få vad de tål.
Hur långt tid tog passet? Tja, men uppvärmning ca 28-33 minuter.

I det mental gymmet då…?
Ja du, jag har själv testat detta ett antal ggr. I stunder där jag kanske skjutit på uppgiften för jag drabbats av sk mental mjölksyra.
Mental mjölksyra är obehaget man känner, oftast i magen och som man vet innerst inne vad det där. Man vill skjuta upp saken…
Men jag vet att denna mjölksyra inte dödar mig. Jag vet dessutom att detta kommer göra mig starkare om jag bara står ut och gör uppgiften.

Man tar ett par djupa andetag, kanske ställer man sig frågan – Vad är det värsta som kan hända? Man förbereder sig på detta och sen kör man!
Resultatet? ja, det där värsta som kan hända händer oftast inte. Det gick kanske inte skitbra och det måste du vara beredd på. Men då vet du det  i alla fall. Ingen minns en fegis!

Du upptäcker kanske att du klättrat på fel stege. Då byter du stege och börjar en ny klättring. Du använder ditt mod och du provar vilket är värt en stor jävla high five!!

Det är så man gör!
Man ”lyfter” skiten helt enkelt!


Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Mental och vanlig PT på en ständig resa med utmaningar i både det vanliga såsom det mentala gymmet

Kommentarsfunktionen är avstängd.