Klagar du på vädret? Hjälper det?

Beach 2017, hur gick/hur går det egentligen? För er som bara fokuserade på att vara så smala som möjligt till Beach 2017 – har ni fått ut vad ni önskade?

Dagens text handlar lite om allt möjligt. Om kortsiktiga, kanske lite korkade mål och om att gnälla om vädret. Tror jag börjar där.

Ursäkta mig men hjälper det?! Hjälper det att gnälla? Kommer solen fram då? Näe, det enda som händer är att du förpestar både dig själv och din omgivning. Förstår och det är helt ok att vara besviken (tror jag närmat mig kränkt-träsket här) Men helt ärligt, kan du inte bättre? Om du nu har ledigt och vill ha ut något – gör något!!

Det är det perfekta tillfället att gå till ett gym! Många gym har speciella sommarkort med fördelaktiga priser men vet du? Det bästa av allt, det ger dig något som du kommer ha glädje utav länge. Det ger dig något som kommer göra dig frisk och lycklig. Det ger dig något som dina nära och kära har glädje utav.

Vi har sagt det så många gånger förr och nu kommer det igen. Träningen ger din energi! Ger din motivation och höjer dina lyckohormoner. Är inte det något som låter bättre än ett gnäll?
Och det händer inte på väg till gymmet, då är det trögt för alla. Det händer efter! Tro mig – guld värt??

Och nu en känga till dig som åt som en myra för det var så viktigt att va smal på stranden. Hur går det? Funkar din målsättning? Sommarens förändrade kost och alkoholvanor samt kanske också avsaknad av styrketräning gynnar inte din muskeltillväxt direkt. Sitter du här, kanske inte riktigt än, men efter sommaren, utan att ha varit på stranden, med slappt skinn och avsaknad av energi. Ställ dig då frågan – var det värt det?

Än är den ljuvliga sommaren här! Njut av den! Träna, få ut vad du mår bäst av! Och kanske, kanske får du också flexa dina härliga muskler när vädret blir bra på Beach 2017

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist med hög träningsfrekvens och en bra regnkappa!

Kommentarsfunktionen är avstängd.