Ju pissigare det känns ju mer resultat!

De överlevde! Träningshelgen med Pt på riktigt –  Isaberg Mountain resort. När det var som lerigast, blötast och jobbigast ja, då var det inte många leenden. Men ju pissigare det kändes ju bättre blev resultatet.

Från första sekund så visade de framfötterna. Men det var också från första sekund Carolin och jag berättade för dem att detta inte kommer vara deras mysigaste helg. Men vi vet och vi har sett det förr. När man inte ger ett alternativ utan man kör så det ryker eller som vårt ordspråk säger ” gör som tesagt” ja då kommer det! Resultatet!

Vissa är där så ofta, i den där bekväma zonen. I soffan med en goo kopp kaffe och varför då inte ta en goo bulle till eller två?

Varför ska man ut och träna i detta hemska väder?

Ja, fundera över det din latmask!

Bekvämt tar dig ingenstans! Den ger dig ett mys för stunden men inget resultat. Jag vet inte men jag har aldrig träffat, inte ens en latmask, som inte vill ha resultat.

Nu är hösten här så sluta gnäll över vädret och ha det som ursäkt. Ut med dig, ta den där löprundan som var tänkt. Ju pissigare väder, ju bättre kommer det kännas efteråt. Ja, om du trotsar vädret så vinner du mentalt. Fysiologiskt sätt blir resultatet detsamma oavsett väder (om du inte har jordens motvind såklart) Men det är ofta i huvudet det sitter. Spärren, motståndet som bara vill dig illa. Besegra den och du når framgång!

Vissa är där så ofta, i ”korvakiosken”. Stressad som en hund och kroppen bara skriker efter fett, socker och skitmat. Det är ju då så bekvämt med denna hämtmat! Varför stå vid spisen och slita? Ja, fundera över det din ”hossa” (skånska för looser)

Skitmat? ja, det blir ju bekvämt för stunden. Märkligt att folk stoppar det i sig så ofta som de gör. Jag har ju inte träffat någon som vill bli fetare och sjukare…

Du får en kick för stunden, en kick som sen skickar ner dig i ett ganska djup hål. Det hålet ska du sen ta dig ur. Det hade du kanske inte åtanke när du körde ner nyllet i korven med räksallad och pommes!

Ju pissigare det känns att först att sig till mataffären, köpa hem råvarorna och sen ställa sig och laga maten ju bättre kommer resultatet att bli! Resultatet som ger dig massor av energi, friska, goda bakterier och en chans för kroppen att bygga ev muskler.

Visst var det så du ville ha det… ?

Då måste du jobba för det min vän.

Så gör alla andra. De står ut med motståndet för de vill ha resultatet.

Nu är det din tur! Utmana! Njut av när det känns riktigt pissigt för då kommer du någonstans!

Något som inte känns så pissigt är att Pt på riktigt blivit nominerade till årets Social Media /Influencer! Rösta gärna på

http://FitnessFestivalen.se

 

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, beredd på det pissigaste motstånd men också beredd att besegra det!

Kommentarsfunktionen är avstängd.