Ja, jag kan gå på vattnet! Lucka 2!

Men bara när det är fruset till is. Jag är inte bättre en du. Mer bestämd kanske och ofta väldigt rak och ärlig. Speciellt mot mig själv.

De senaste stackars klinterna jag haft har jag varit speciellt stränga mot. Verkligen tagit i och snörpt till kostråden för jag vet…

Jag vet att folk gör sin egen tolkning och fuskar.
Men resultatet, nu när jag mätt dem för andra gången, har varit mycket bättre än förväntat!

Jag får ofta själv väldigt bra resultat men jag är också väldigt ärlig mot mig själv och gör som tesagt. ”

”Men det är ju lätt för dig att få bra resultat. Du jobbar ju i ett gym” Detta får jag höra ofta.?

Jag brukar då fråga ifall de som jobbar på bank har väldigt mycket pengar? Eller de som jobbar på Systembolaget – är de på kanelen titt som tätt?

Ja, ni hör själv hur dumt detta blir. Hantlarna är precis lika tunga för mig. Mjölksyran sprutar också från mina ben vid knäböj och jag får också laga min egen mat. Det är inte synd om dig om du inte får resultat. Du har valt att ha det så.

Så ja, jag kan gå på vattnet för jag har sett till / valt att vattnet är fruset till is. Jag ser till att det funkar för mig. Är det inte på tiden att du gör det också?

Sluta skyll på yttre faktorer att du inte kommer dit du vill. Det sitter i ditt huvud. Gräv där du står och se vad du kan hitta.

Kort text idag. Måste rusa iväg med Carolin. Vi är på FitnessFestivalen för att inspireras och kanske lära oss ännu mer om träning??

Nu vet ni vad ni ska göra nu va? Dela, tyck till och ni kan få chans till ert livs upplevelse i form av en stund med någon av oss!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, stolt skribent i lucka 2

Kommentarsfunktionen är avstängd.