Ibland behöver man inte en plan – Ibland behöver man stake!

Paolo Roberto! i Framgångspodden. Käftsmäll efter käftsmäll, precis vad många av oss behöver. Jodå man kan välja att bli kränkt eller så kan man också välja att  – Nu jävlar!

Jag är själv en väldigt stor vän av handlingsplaner, planer av alla de slag. Jag är fruktansvärt organiserad och väldigt lite händer eller får hända av slumpen. Men det är jag, inte du. Jag gillar det, kanske inte du.

Men jag tycker mig ha märkt att väldigt många ska göra väldigt lätta saker så svåra. Som det här med träning tex. Det ska det göras en årsplan, man ska inhandla den perfekta utrustningen och man kanske till och med ska få med Lata Lasse. Ja, för själv kan man ju inte… det är ju bättre om man är två. Då sporrar man ju varandra…

Näe du, inte alltid.

Det kan vara så att du först ska dras med din egen ovilja/lathet (ja, vi har den alla, så är hjärnan funtad) Sen ska du dessutom se till att Lata Lasse följer med!
Projektet kan bli så mycket för mycket. Du kanske bara ska skita i den långa planen och ta fram lite stake?! Du kanske kan träna där du står nu, utan skor och fäänzy outfit?

Att man inte har tid har jag hört så jag har sår i öronen så det köper jag inte.
Här kommer därför en JulHit, från Podden, från Carolin och den är otroligt bra. Tar en si så där 15 min om man tar det med ro.
Gör så här, alla övningarna i följd. Vila kort mellan varven.
– 20 knäböj, utan vikt, som du är i bara mässingen
– 20 hopp, rakt upp i luften, inga konstigheter, behöver inte vara så höga hopp. Det bränner gött i lår och rumpa ändå
– 20 utfall ( 10 per ben)
– 20 utfallshopp. Hoppa upp i luften i utfallsposition och byt ben i luften. Behöver inte heller vara så högt, bara gör det!

Vill du bli sängliggandes med träningsvärk – kör 7 varv, annars räcker 3-4 varv gott

Behöver du kanske ta fram lite stake under jul också?

När det gäller att säga vad du tycker?

Ja, jag tror nog det kan vara på sin plats. Säg till svärmor att du inte kommer förrän du hunnit röra på dig/tränat lite den dagen. Säg till Farfar Bosse att du faktiskt blev mätt på sill, ägg och potatis och inte vill ha en jävla kaka eller chokladbit till.

Passa också på att säga till moster Gunnel att du inte vill ha mer alkohol. En jävla massa onödiga kcal och folk har en tendens att bli väldigt otrevliga dessutom. Om jag minns rätt så är det väl ändå barnens högtid eller?

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med stolthet och stake!

Kommentarsfunktionen är avstängd.