Hur långt kommer du? Och hur klarar du av att ta dig dit?

Stort, Stort Välkonnen till PT på riktigt nya sida! Nu känns allt rätt! Vår dröm om en sida med träning & kost för vanligt folk har gått i uppfyllelse!

Nu till dagens text – Rikedom och prylar i all ära men vad är det egentligen som gör att du klarar ta dig dit du vill?

Vi har nog olika svar på detta men jag vågar påstå att har man åtminstone 3 bra vänner så kommer man väldigt långt. Vänner som står där den dag det blåser. Vänner som förstår när du gör lite tokiga saker och hjälper dig upp på rätt spår igen. Eller bara så enkelt att du har en vän som orkar lyssna på dig den dagen du behöver ”kräkas”

Minst 3 sådana vänner har jag! Känns väldigt bra. Men dessa kommer inte gratis. Man måste vårda dem. Jag hoppas att jag gör det…
Jag har precis kommit hem från Stockholm efter en inspirerande och givande konferans med PT på riktigt andra hälft Carolin Helt. Vi har konfererats, testat nya träningsprylar, inspirerats av mycket duktiga föreläsare  mm på tränardagarna under fitnessfestivalen. Och! Vi har tagit selfie med Börje Salming! Stort!!!
Såg verkligen fram emot att träffa Carolin. En ändå ganska ny vän men hon ger mig mycket. Carolin är otroligt inspirerande och tvingar mig att hålla mig på topp.
Hemma i Skåne har jag ett rejält skyddsnät/rikedom. Där agerar Karina nära vän & kräkpåse samt den roligaste person man kan umgås med tror jag.
Sidan om henne agerar Britt, min ständiga parhäst i löpspåret. Behöver jag kloka råd är det hit jag vänder mig. Det var inte förvånande när Britt fick utmärkelsen ”årets eldsjäl” på Trelleborgsgalan! Grattis!!

img_0522

Träna, gärna något varje dag! Ät mat, ät god icke processad mat. Du kommer nu väldigt långt på din resa. Men ska du njuta på vägen – vårda och behåll dina 3 (eller fler) nära vänner. Då kommer du inte bara långt utan hur långt som helst.

Avslutar med en historia som jag älskar men som har lite andlig anknytning. Tänker mig att din följeslagare/skapare mycket väl skulle kunna va din vän.

”Det var en man som fick möjligheten att födas på nytt vilket han var sådär intresserad av. Livet han levt hade ju varit väldigt tufft. Men då sa hans skapare (din vän då) – jag kommer vara vid din sida och hjälpa dig då du behöver det!
Cool grej tänkte mannen (poppar till det lite?) och mannen körde på förslaget.
Åren gick och det var ömsom motgångar och ömsom framgångar. Riktigt tufft ibland.
Då livet var slut fick mannen möjlighet att se tillbaka på sitt liv. Livet avbilade sig som en vandring på stranden där man kunde se mannens fotspår. Man såg mannens fotspår men man såg också skaparens (din väns då) fotspår.
Men! Utbrast mannen då han såg att när han hade det som tuffast i livet fanns bara ett par fotspår.
– Du lämnade mig ensam när jag hade det som värst!
– Nej, svarade vännen. Det var då jag bar dig”

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, otroligt tacksam och lättburen

Kommentarsfunktionen är avstängd.