Hur kan man välja att inte träna??

Tant har fått pollenallergi. Hostig och lite matt är man inte riktigt i stöt för hårdträning men lite kan man ju alltid göra. Men för ett par dagar sedan var jag dessutom magsjuk och stannade mestadels i sängen. Heeeelveeetee vad jag fick ont i kroppen!!

Eftersom jag va lite matt tog  jag det lite lugnare och har valde att gå. Nått måste jag göra för det jag upplevde i lördags och söndags vill jag inte vara med om igen! När jag då gick där längst stranden och njöt lika mycket som jag var i rörelse tänkte jag på dem som väljer att inte träna.

Hur? Varför? Hur står de ut? De måste ju också få ont i kroppen av att vara stilla. Eller? Ja, för mig är det ett mysterium att välja att inte röra på sig.

Vidare kan jag också förstå, jeep jag är mänsklig, att alla inte vill träna stenhårt och lika ofta som jag men det är inte det jag talar om. Jag talar om att göra det som behövs för att må bra. Och det är ju sååå olika från person till person.

Jag har ju ett ansvar att se till att mitt bolag, eftersom jag är VD i Lisa Kaptein Kvist kroppen, går bra. Jag vill inte lägga ner verksamheten, jag vill inte gå med förlust, läs sjuk och smärta. Så jag ser till att göra vad som behövs!

Man hör så ofta att folk gnäller och skyller på det ena och det andra men vem fan är det egentligen som bär ansvaret??!!

Sitter i sängen ( skrev detta för ett par dagar sedan) på ett väldigt enkelt hotel i Surte och förbereder mig på att föreläsa för ett gäng pedagoger från Lerum. Tänker att här ska levereras! och vad behövs då? Jo, en löprunda! Inte en massa sittande som jag precis utfört på väg hit. När ska denna då utföras…? Ja, det får bli ganska tidigt då eftersom jag snart ska bege mig i väg. Jaha, upp 06.00 och ut. Ja, det tog emot duktigt! Jag var inte ett dugg sugen men så är det. Speciellt tidiga morgnar. Hade inget annat val.

För vem bär ansvaret för att dagen ska bli bra? Just det, det var ju jag.

Jag tror ingen som läser detta inte förstår vikten av rörelse för ni har kommit långt, ni läser ju vad jag och Carolin skriver. Men kan ni göra världen en tjänst att sprida budskapet vidare?

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, helt oförstående över hur folk kan välja att inte röra på sig!

Kommentarsfunktionen är avstängd.