Hur härligt är det egentligen? I Förlängningen…

Ohhh, det är så härligt med semester! Ni grillar vi, nu bjuder vi hem folk och nu går vi på tillställningar. En sådan var jag på igår och en sådan ska jag på idag. Men hur ”härligt” tänker jag ha det…?

Jag skrev om detta för ett par veckor sedan (alkohol & festa) men jag tycker jag har mer att säga. Detta kommer uppröra en del men det är så vi jobbar, Carolin och jag, vi vill inte styrka medhårs!

Jag tycker verkligen om att träffa folk, ska på en fantastisk överraskningsfest i kväll och tänker ha hur kul och härligt som helst. Igår var jag på allsång i Höllviken vilket verkligen var härligt och fantastiskt bra. Men vet ni vad som också var fantastiskt härligt och bra? Min morgon. Härlig frukost och ett ännu härligare spinningpass (ja, med vissa inslag av illamående men det berodde inte på utgången igår)

Jag ser, jag iakttar andra. Mest i ”forskningssyfte” faktiskt och många kör inte alls min taktik. Men de dök heller inte upp på träningen i morse…
Jag måste inte dricka vin för att andra gör det. Jag dricker ett glas eller två för jag tycker det är vansinnig gott men sen bestämmer jag mig för förlängningen…

Jag är en person som alltid är steget före för jag vet hur jag vill ha det. Jag vet hur jag vill må. Och ni som nu tycker Men! njut av dagen. Till er vill jag bara säga – det gör jag! Men njuter av framtiden också!

Detta handlar inte bara om fest. Detta handlar om min livsstil, en livsstil som ni mer än gärna får ta efter. Ser denna som mycket framgångsrik! Här kommer ett par exempel:
Ett par månader innan höftoperation – gjorde stärkande övingar dagligen!! För jag ville tillbaka snabbt.
Ett par veckor innan operationen – åt bara antiinflammatorisk mat! För jag ville ha bästa läkningseffekt!
Plockar undan och städar, fastän jag är trött – för jag vill njuta av att komma hem till ett städat hem, det ger mig energi!
Fest – vin till maten, aldrig berusad och så går jag hem samma dag jag är bjuden – För jag vill inte sabba en hel dag, jag vill säkert träna dagen efter. För jag vill må bra, det gör mig lycklig! Jag vill vara lycklig.

Och vet ni? Detta koncept är vinnande! Prova du med. Det hindrar inte dig från att gå på fest, det hindrar inte dig från att umgås med folk, träning tar inte upp all din tid – den ger dig ett liv!

Ta ett glas och njut men det blir inte ”härligare” för att ni fortsätter dricka hela natten!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, som älskar roliga fester och sköna, härliga framtidsutsikter

Kommentarsfunktionen är avstängd.