Hellre raketbränsle än skitbränsle!!

Efter en mycket givande helg med Carolin och Pt Kvinna på Tylösand hotell har vi nu tagit oss i kragen för att vara ”mer för er läsare” Vi tycker min själ ni är värda detta. Vi kommer också vilja ha era kommentarer och tyckande om våra inlägg. Snart kommer det att finnas både en dela knapp och en kommentera knapp under våra inlägg. Så kära vänner, dela, dela och tyck till!
I slutet av augusti kommer vi också arrangera en träningshelg på det fantastiska stället Isaberg där vi utlovar allt ifrån äventyr, mental träning till svett & rörlighets pass. Information om detta kommer, håll ut!

Nu till ämnet!
Tror inte det har gått någon förbi att det äts jordnötssmör hej vilt av personalen på Pt Kvinna. Jag fick dessutom en bauta burk av Carolin i present. De finaste man kan ge bort kanske…?

Folk frågar då, kanske undrar du med,  det verkligen bra det där? Är det inte väldigt mycket kcal?
Jo, massor! Men massor utav bra (kcal) bränsle! Raketbränsle så att säga. Ska man nu äta energi så tycker jag man ska äta den man har nytta av.
Förutom raketbränsle får du i dig vitaminer, mineraler och en god dos protein. Protein som vi troligtvis alla äter för lite av. Detta säger jag av erfarenhet då jag läser folks kostdagböcker och upptäcker mycket skitmat och alldeles för lite protein. Jordnöten är ingen nöt utan en baljväxt därför så proteinrik. En annan fördel med jordnötssmöret är att det är väldigt mättande. Vilket i sin tur leder till att du blir mindre sugen på skitmaten. Skulle inte de där 100 kcal per matsked vara värt detta kanske…?
Ta dig en funderare på vad du väljer för bränsle. Inte skulle du välja ett bränsle till din älskade bil som egentligen inte gör nytta, mest skada och som bara tar dig framåt.

Ta dig framåt med stil. Ge dig och din kropp en rejäl skjuts i rätt riktning. Med bra bränsle orkar du mer och får bättre resultat av din träning!

Ses i burken!
Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med energi upp över öronen

Kommentarsfunktionen är avstängd.