Har du gjort grundkurs 1A? Är du godkänd?

Har du gjort jobbet? Jobbet med dig själv? Just det, innan du går vidare måste du veta vad du står för och vad som är riktigt rätt och viktigt för dig. Undrar du? Ja, det är jag som är på bilden

Jag träffar så många människor som ska än det ena och än det andra. Vissa av dem kallar sig coacher av olika slag men när det kommer till dem själv och vad de vill uppnå så svamlar de bara en massa. Frågan är – har de genomgått grundkurs 1A?

Jag vet inte om det har med åldern att göra men om det är så, är jag evinnerligt tacksam för mina 52 jordsnurr! Att alla dessa 52 åren givit mig den trygghet i vad jag tycker är viktigt och rätt. Nej förresten, det har nog inte med åldern att göra. Träffar många yngre människor också som kommit så mycket längre i sin tanke än vad många äldre har.

Det handlar såklart om att vara ärlig mot sig själv. Det handlar om att inse att man måste göra jobbet själv, att man måste ta sitt ansvar.

Du är högsta chef, VD för eget liv. Du är som ett företag!

Det är upp till dig om du ska gå med vinst eller inte.

Just det ja, måste säkra upp! I vanlig ordning är dagens text till er som har ett val. Tyvärr finns det stackare som inte har det och de behöver då kanske en annan text/hjälp.

Vi andra, vi måste göra vad som krävs för att komma dit vi vill. Nej, detta går inte att köpas för pengar. Inte ens om du går till så förträffliga Pt:s som mig och Carolin (skatt, hulk, fniss)
För att vi ska kunna hjälpa dig måste du ha klarat av grundkurs 1A. Den viktigaste av dem alla. Tyvärr läggs inte så mycket tid på denna kurs.

Man hade önskat att den låg obligatoriskt på alla skolscheman. Jag tror också det hade varit en god idé att lägga den som ett krav i ett anställningskontrakt hos ett företag.

Grundkurs 1A är godkänd då jag förstår, inser och vet att jag måste jobba för min egen fysiska och mentala hälsa. Ett godkännande kräver att jag, dagligen lägger den tid som krävs för att jag ska upprätthålla god hälsa eller det tillstånd (kan även kallas för mål) som jag tycker är viktigt för mitt företag (Dig själv då) när jag går vidare i livet eller på denna anställning.
Jag måste också inse att jag inte kan ”behålla” något för att det utförts vid ett fåtal tillfällen utan detta måste tränas och ingå i mina dagliga rutiner.
För att ett godkännande ska utfärdas måste jag också försäkra mig om att offerkoftan är ett minne blott och att det är ok att ”trampa fel” göra misstag och/men kunna gå vidare.

Ja, jag var lite irriterad denna dag men har upptäckt att mina texter blir lite ”tydligare då”
Eller…?

Men vänlig hälsning Lisa Kaptein Kvist, godkänd i grunkurs 1A men även en hel del fortsättningskurser som jag är jävligt stolt över!

Kommentarsfunktionen är avstängd.