Häng med människor som ger dig något

Tankar från poolkanten… Har precis skickat hem första gänget på min träningsrese-tour. Alltså! Vilka brudar och vilket gooo. Det har varit en ära att få hänga med dessa ladies!!

Dessa kvinnor är ett gäng högpresterande kvinnor från hela Sverige som jag rest med ett par gånger nu. Känner vissa av dem lite bättre men varje gång dyker det upp någon ny i gänget. Ny för mig då men tillhör det nätverk som en gång förde dem samman.
Jag hade nog aldrig trott att det skulle finnas så mycket värme i denna grupp. Aldrig hade jag heller trott att de skulle dela med sig så mycket och inspirera nått så in i heeelve…!
Ja, jag har nog ett av världens bästa jobb ändå. Att få träffa så intressanta människor och få arbeta med tex. Pernilla, min yogainstruktör är en stor lycka.

Sitter här vid poolkanten och väntar in nästa grupp och funderar över vad vi alla borde göra mer av…
Nu vet jag och jag är helt övertygad.

Vi borde ”hänga” mer med människor vi ser upp till. Människor som inspirerar och ger oss något!

Det är så idéer föds, det är så man hittar sin väg till framgång.

Nu menar jag inte att vi ska byta ut familj och goda vänner – absolut inte!! Men fundera över vad du skulle behöva för ny ”krydda” i din tillvaro. Att ”hänga med” kan också vara att lyssna på en podd, läser en inspirerande bok eller går på en ny föreläsning, ut och sök bara!

Spice up your life!! Det är dax nu! Den lokala puben ger kanske inte längre dig det du behöver. Ut och hitta det som gör att du känner dig mer levande!!

Tack Ruter Dam, tack Pernilla Thell och ett skitstort tack Carolin Helt, som jag tillbringade ett par galet bra dagar med i Kroatien för ett tag sedan. Tack för att ni kryddar till min tillvaror lite extra!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist sittandes vid poolkanten och fruktansvärt nöjd med tillvaron fastän jag saknar min älskade familj❤️

Kommentarsfunktionen är avstängd.