Glädje på riktigt!!

Erkännes, helgen som gick var rolig utöver det vanliga. Det blir lätt så när lullull läggs åt sidan och pannbenet plockas fram. Det är liksom då ribban höjs och folk presterar som aldrig förr. Det finns en sann och innerlig glädje att hämta när man gör mer än vad man trodde var möjligt.

PT På Riktigts Träningshelg på Isaberg upplaga nr 3 var ta mig tusan den bästa hittills. Det är ju lite så vi jobbar Lisa och jag, vi vill bli bättre och bättre. Det där, det verkar smitta av sig på vår omgivning. För vilket gäng vi hade förmånen att omge oss med under helgen. Ung som gammal, kille som tjej, grymt vältränad till den som sa ”jag är inte en sån som tränar”. Jag blev snudd på tårögd där ett tag.

När deltagarna välkomnas med en presentation av regelverket – Bölehink till den som gnäller över oväsentligheter så som väder, lera, mjölksyra m, jobbit och fantomsmärtor i pannbenet. Hur eventuell ledighetsansökan från någon av aktivisterna ska fyllas i, dvs omöjlig uppgift, tja då får man till rätt stämning direkt.

 

Rivstart med dryga 2timmar långt Military Ruffiepass och alla är därmed skitiga, blöta och har snudd på utbytt kroppsvätskor med varandra.

 

Ja, det är så nära mys man kommer en helg som denna.
Sen ha föreläsningar varvats med utomhusträning och födointag hela helgen lång. De fick några timmars sömn mellan lördag och söndag men det var också allt i den vägen det. Det är ingen j*vla spahelg det här.

 

Ja ni fattar att vi njutit fullt ut va? Till och med solen ville vara med. Lite duggregn i början på första passet och de sista 2 min av det sista, däremellan bara väta från marken och svett, självfallet svett.

 

Vaknar upp snudd på bakis av glädjeruset och upptäcker att vi, PT På Riktigt blivit nominerade till Årets Socialmedia influencer och ruset bara fortsätter! Röstar på oss gör ni här 🙂

Ja hörni, tuff träning, raka budskap utan en massa floskler och lullull, ärlighet och äkta känslor helt enkelt – det ger glädje på riktigt!

//Carolin Helt, Int Lic PT och glad på riktigt

Kommentarsfunktionen är avstängd.