Ge aldig upp! Ändra men ge aldig upp!!

Att ha svart bälte i mental träning innebär att du är väldigt flexibel. Att du ändrar kurs, hittar en ny väg, en ny lösning då du stöter på patrull.

Skolorna har börjat, tillbaka på jobbet och våra kära rutiner. Många hittar tillbaka till gymmet men tyvärr glömmer många vägen dit. De har glömt hur bra det väl kändes att gå därifrån efter ett gött pass. De har glömt den fantastiska känslan efter det där löppasset.
Tyvärr ger många upp… Med minsta minsta möjliga flexibilitet hoppar man av projektet och ger upp.

Det är dax att ändra på det nu!
För framöver är du nu den som hittar lösningarna, det är du som håller i och kämpar vidare! Du kommer från och med nu aldrig ge upp! Du kommer ändra men aldrig mer ge upp!

Tro mig, jag har varit där! Med min höftoperation, med mina ryggoperationer. Men jag gav aldrig upp! Jag ändrade, inte en gång utan massor av gånger. I min natur finns inte att ge upp. Det har lett mig till den jag är idag. Jag kommer alltid prioitera känslan av att må bra, ha en kropp jag trivs med och som gör det jag vill. Tids nog blir jag gammal och orölig men, fan, det är långt dit!

Vad skulle kunna drabba dig?
Barnen har nya träningstider som naturligtvis krockar med ditt favoritpass?
Lösning: Du hittar antingen en ny dag, eller provar på ett nytt pass. Du behövde kanske ändå den nya förändringen. Löpning eller promenad blir kanske dit enda alternativ – gör det då! För röra på dig hade du ju bestämt och så ska det bli!
Du drabbas av en skada eller får ont i ryggen för du gått ut för hårt.
Lösning: Satsa på den inre bålmuskulaturen! Den som du inte lagt så mycket tid på tidigare. Tradig jag vet men heeelvette vad nytta det gör! Detta kommer medföra att du, när du kan köra för fullt, får mycket större utdelning av din träning.
Möten, konferanser och nya kurser tar upp din tid, tror du… Du har 60 minuter på en timme precis som alla andra! Gör vad du kan med dem! Du ska inte försöka träna, du ska träna om det så bara är 20 min! ta i ordentligt så får du resultat ändå.

Jag skulle kunna fortsätta med det här problemlösandet i all oändlighet men nu är det upp till dig att hitta lösningarna!

När du nu stöter på patrull (får problem) sätt dig ner, titta på problemet, ta ett par djupa andetag, ännu bättre en promenad i ensamhet. Det är då det händer. Det är då lösningarna kommer till dig. Ändringarna som kommer att ta dig vidare. Det är faktiskt inte svårare än så. Men det krävs träning. Mental träning. En träning som fungerar precis som annan träning, Försvinner då du slutar…Håll i den!
En vacker dag står du där, stark, flexibel och med svart bälte i mental träning.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, som aldig ger upp! Aldrig någonsin!!

Kommentarsfunktionen är avstängd.