Framgång betyder allt!

Dax att sticka ut hakan igen. Men jag tror att när ni läst detta så håller ni nog alla med. Vi är då enade! Framgång betyder allt!

Men det är du som bestämmer vad framgång är för dig. Detta kan inte nog poängteras! Du, du, endast du bestämmer vad du vill ha framgång i. För dig som inte än vet vad det skulle vara – ta dig en funerare. Det blir viktigt framöver.

Ingen jag har träffast skulle, en morgon, köra till sitt arbete eller skola för att försöka va så värdelös som möjligt. Ingen skulle heller ta sig hem lite senare på dagen, fast besluten om att va totalt kass på att köra bil eller åka buss. För att senare landa i hemmet och där sikta på att va en helt hopplös förälder, partner eller familjemedlem.

Lyssna noga! Att man sen känner sig så ibland är en helt annan sak men att ha den målsättningen är nog relativt ovanlig får vi hoppas. (Googla upp närmaste psykmotagning annars)

Hur får vi framgång?

Det du gör ofta blir du framgångsrik i! Nu tänker nog många – vad är det för speciellt med detta? Det vet vi ju. Vi vet att det behövs många timmars träning för att bli bra på något. Jag betvivlar inte alls någons intelligens men det många kanske inte tänker på är att om ni tex. ”neggar” ofta så blir ni bra på detta! Dvs klagar och gnäller du ofta så blir du bra på detta. Oroar du dig för allt så är du kanske Svensk mästare i just detta! Det du gör ofta…

Nu är bara frågan – är det så du vill ha det? Ta dig en funderare på hur du vill ha det. Gör sedan detta ofta. Det du inte vill bli bra på gör du sen så sällan du kan.

Sen är du på väg! Det är så vägen mot framgång börjar!

Låt oss säga att du äter skitmat ofta. Du är alltså bra på detta. I värsta fall en riktig mästare. Vill du verkligen bli av med denna ovana –  gör då tvärtom, gör det väldig sällan, helst aldrig!  Ja, det tar kanske emot att byta limpamackorna mot broccolibuketter men ville du ha framgång? Hur tror du Gunde Svan kände under alla snoriga mil i spåret? Ja, just precis, det tog emot. Sen gjorde han det ofta. Om och om igen…

Vad händer sen när du då når den minsta lilla framgång?

Ja, då kommer motivationen som ett brev på posten! Och kommer den lilla varelsen så får du ännu en kick i rumpan framåt! Vänta inte på motivationen – jobba så kommer den. Då kommer allt igång! Tro sen inte att den här motivationen stannar för gott och att framgången håller i sig. Noph, den måste du jobba för. Tar det emot går det oftast uppför. Uppför är bra, då utvecklas du. Då är du på väg mot toppen. Som Petter Stordalen sa ”succé är någonting du haft men något som du kan få igen”

Inte fasen är du en lite fis som nöjer dig med att saker inte går bra? Tänkte väl det. Bestäm dig nu för vad framgång är för dig och öva på just dettta!

I skrivande stund övar jag på – att vara utan telefon är ett

I-landsproblem. Här pratar vi Mentalt träning på väldigt hög nivå! Men klarar jag detta når jag framgång vilket är så viktigt för mig! Speciellt när det gäller att behålla lugnet då tekniken klyddar.

 

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med framgång i det mesta jag tar mig för faktiskt. För det bestämmer ju jag!

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.