Förberedelse är allt!

Ursäkta att det var längesedan jag skrev men det är faktiskt så här att eftersom jag inte kan springa ute i naturen (eller gå så långt) så är det ibland svårt att få inspiration till att skriva något kul & klokt.

Tänk på det du också som kanske inte kommer till skott med något, ska lösa ett klurigt problem eller bara ska förbereda dig för något –ut och spring, få upp pulsen, frisk luft och inspirationen kommer på ett kick!

Tro nu inte att jag deppar ner mig för detta. Jag bara gillar läget och lovar komma tillbaka när allt är på sin plats. Jag kan tryggt lita på Carolin Helt som verkligen är aktiv med sitt skrivande på Pt Kvinna! Hon gör det dessutom väldigt bra. Tack Carolin!

När allt är på sin plats skrev jag.

Det dök upp ett meddelande från en hemlig källa att det har dykt upp ett återbud för höftledsoperation v.51. Och där står jag på kö. Nu håller jag tummarna att jag ska få den tiden och då, mina vänner, är snart allt på sin plats! Ser så mycket fram emot denna nya höft och att slippa ha så här ont.

Men inget ont som inte har ngt gott med sig. Shit vad jag lärt mig mycket och kommer lära mig ännu mer under min väg tillbaka.

Dessutom har jag satt ett nytt supermotiverande och kul mål!

Och jag vet att jag kommer lyckas! Nu blir ju vissa bitar viktigare än andra. Nu gäller det att förbereda sig.

Förberedelser är allt!
Jag har under ca 5 månaders tid jobbat, nästan dagligen, med styrkeövningar som stabiliserar höftled och bål. Jag håller konditionen uppe på det sätt som funkar för mig så att mitt hjärta ska va på topp. Nu har vi förhoppningsvis bara någon vecka kvar så nu lägger jag in den sista växeln!

Mat som är antiinflammatorisk! Mat som håller mitt immunförsvar på topp! Min kropp ska få all den hjälp den behöver för att hålla sig frisk så det verkligen blir en operation. Jag ska se till att återhämtningen och läkningen blir den bästa! Kål, fibrer, kokosfett, antioxidanter, omega 3, protein och kolhydrater av bästa klass. Det är så min plan ser ut och vet ni vad? Det kommer att funka!
Snart är jag ett levande bevis på detta. Med mina förberedelser som jag nämnt ovan och med mitt allra starkaste kort – min mentala styrka kommer jag att vara tillbaka på nolltid! Som sagt Förberedelse är allt

Ha en underbar dag
Hälsningar en mycket lycklig och förberedd Lisa Kaptein Kvist

Kommentarsfunktionen är avstängd.