Fint och fint… förstår inte riktigt?

ÖJag har inget emot tjejen på bilden. Ej heller hennes kappa. Men varför! ska man stå och se ut på detta vis? Med risk för låta supertöntig och gammal tar jag nu chansen att säga från!

Jag lever i en värld, mycket vacker sådan, där man pratar om en atletisk hållning, en bra kurvatur på rygg och nacke för att må bra, undvika skador mm, mm. Men dagligen, i modetidningar (om man nu läser dem vilket jag råkade göra) , får man se sånt här?! Här måste någon förklara för mig vad som ska vara vackert med denna hållning ( bilden till vänster då) Jag kan tänka mig att reklambilden är till för att sälja denna kappa men den ser ju förskräcklig ut. Tänk om den dessutom skulle få mig se så olycklig ut? Vet inte ja, men jag är kanske ensam om att tycka att min bild är mycket vackrare, blir nästan sugen på att köpa hantlar…

Hur som helst är det inte dax att vi alla ryter till här. Få bort de här benrangelbilderna från media, ge töserna lite god och näringsrik mat och ett par hantlar! Inte tusan sitter kappan sämre på henne för det? Kan sen tösabiten le lite så blir man kanske till och med sugen på att köpa!?

Kort men intensiv text idag. Är strax på väg till flygplasten för att ge mig iväg på en efterlängtad skidresa! Fick stå över förra året då jag fick min nya höft. Nu ska den få visa vad den går för. Ska också se ifall jag kan få till några coola bilder med bra hållning!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, rak i ryggen, med atletisk hållning men utan kappa

Kommentarsfunktionen är avstängd.