Ett beslut bort…

Jag vet att jag i nördig i träning, hälsa och kost. Men ibland undrar jag hur svårt det kan vara?! Det är inte svårare för dig än för mig. Jag är inte bättre än du!

Det är bara ett beslut bort. Ett enda val och så har du gjort det rätta! På Facebook la jag ut en bild på mig där jag åt fantastiska crepes. Satt länge och funderare. Sen kom mitt beslut Nu äter jag dem och det var sååå värt det! Jag vet också att detta kommer jag inte besluta att göra ofta för jag vet vad det kostar.

Hur resonerar du?
Alla, och jag menar alla vill må bra och trivas i sin och med sin kropp. Varför då alltid ta ett beslut där resultatet blir precis tvärtom? Den ligger där, kladdkakan, och bars ber om det… Men det är bara ett beslut bort, du klarar det! Stå emot! Nästa gång blir det lättare att stå emot för du minns segerkänslan.

Nu bestämmer du dig!
Ett beslut bort, lättare kan det inte vara…

Hälsningar Lisa Kaptein kvist
Chefredaktör som är väldigt beslutsam ??

Kommentarsfunktionen är avstängd.