Dö med stända ögon men med ett öppet hjärta

Nix, jag har inte dödsångest. Jag har heller inte slagit i huvudet i proppskåpet. Jag har sett en film. En väldigt bra film ”Nu eller Aldrig” med några av mina favvoskådisar, Jack Nicholson och Morgan Freeman. Vill varmt rekomendera denna.

I slutet hålls det ett tal som avslutas ”jag kommer snart att dö med mina ögon stängda men med ett öppet hjärta”

Visst är det så vi vill ha det! Jag försöker dagarna i ända få folk att göra som tesagt (tesagt verkar ha blivit Pt På Riktigts ordspråk, skapat av Carolin)

Jag försöker få folk att träna, att äta bättre men framförallt att få det som de vill ha det. Har nämligen upptäckt att bittra människor sällan, sällan lever som de vill ha det. Har också upptäckt, inget nytt under solen, att de, de bittra, ger allt och alla skulden för sitt miserabla liv. Läs gärna Carolins text om offerkoftor och Peter Pan hattar.

Om vi nu bara lever en gång så är det väl hög tid att njuta av tillvaron? Med risk att vara lite djup här så en bra start kan vara att göra något för någon annan…

Det kan vara så enkelt att hålla upp en dörr för någon, köpa en kopp kaffe till en annan eller varför inte bara le mot någon surpuppa? Den glädjen det ger kan ge dig den där kicken som får dig att ta på träningskläderna och köra. Den motivationen, som det faktiskt ger, kan kanske också få dig att skippa skitmaten och ta tag i detta en gång för alla.

Motivation och lycka är inget som kommer av sig själv. Det är heller ingenting som består. Detta får du jobba för, om och om igen. Men jag lovar dig, det är värt det! Så många gånger om!!

Tillbaka till ett öppet hjärta. Ett rejält träningspass eller en lång promenad i dagsljus kan också ta dig till detta tillstånd. När ditt hjärta är öppet så talar det om för dig vad som behöver göras. Inte är det att sitta i soffan och äta chips inte. Troligtvis säger den knäböj och potatis. Starten har gått nu min vän. Starten mot resultatet, och du får det äntligen som du vill ha det!

Håll dig vid liv ett tag till och designa ditt liv för helvete! .

(Var bara tvungen… så ni inte tror jag mesat till det. kände mig för djup ett tag)

Vill du redan nu göra något för någon annan och få en gooo känsla? Gå då in och rösta på oss! Årets Socal meda/Influencer. Sista röstdagen i morgon!

http://www.fitnessfestivalen.se/aktuellt/rosta-nu?sc_lang=sv-se

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med ett väl designat liv och med ett helöppet hjärta

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.