Din längtan efter muskler, resultat mm måste bli starkare än längtan efter en kanelbulle!

Ja, nu tog jag mig själv som ett exempel. Jag slutade äta godis för ca 7 år sedan. Bestämde då att kanelbullar som jag älskar skulle få bli mitt AHHH.
Men nej… Min längtan efter muskler och resultat blev starkare. Då jag äter hutlösa mängder bra mat finns det inte längre utrymme.

Det kommer inte av sig själv. Speciellt inte när man kommit upp lite i åldern. Det är bara att gilla läget och göra vad som krävs. För det jag så gärna vill ha.

Att gå runt att vilja en massa och sen tro att en Pt ska

fixa´t eller att stå framför spegel och intala sig om att allt kommer lösa sig själv är väldigt korkat.

September… ja, det kom en vecka senare i år. Den stora rushen. Många tror att man som Pt har mest att göra efter jul men så är det inte.

Nu när hösten påminner folk om att ”festen” är slut. Den där festen då allt var ok men också den festen som många mår så dåligt utav nu.

Innan någon skriver en kommentar på detta så pratar jag här om dem som kommer till mig. Jag pratar om dem som vill förändra och jag pratar om dem som inte kommer men gnäller.
Märkligt att man alltid måste vara beredd på att någon blir kränkt…

Hur som helst, vad gör vi då på vår första träff?
Jo, jag lyssnar, lyssnat lite till sen avbryter jag. Jag avbryter när ursäkterna blir för många och självsabotaget blir för stort.
Det är dax att göra nu min vän, inte försöka få mig att förstå varför du festat runt ännu en sommar.

Jag är där för dig, jag kommer inte vara trevlig, jag kommer inte klappa dig på kinden men jag kommer hjälpa dig att hitta det som driver dig! Sen är det upp till dig att göra jobbet.

Vi/du måste hitta din längtan efter det som betyder något! Den längtan måste bli stark, så mycket starkare än kanelbullen i soffan eller med polarna.

Jag var där en gång, i soffan, inte många år sen alls, med kanelbullen men blev så besviken när jag inte nådde hela vägen fram, när jag längtan efter stark blev så mycket större.

Stark blir man av bra mat och träning. En vilja av stål hjälper till rejält också. Men ingeting är gratis, inte ens för en som ”jobbar i ett gym”
Kosten, tanken, upplägget är så viktigt för att nå hela vägen fram.

Men du bestämmer, ingen annan. Vill du träna när du känner för det och ”unna” dig hit eller dit, varsågod. Du är inte en sämre människa för det.
Men välj gärna en annan Pt då. Jag är trött…
Jag älskar mitt jobb. Jag älskar att jobba med dem som vill. De kanske inte har kunskapen än men de har stake! Det räcker långt – hjärtligt välkommen kära du.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, redo för den stora ”höstrusningen” men väldigt noga med att tacka nej. Nej är också ett svar!

Kommentarsfunktionen är avstängd.