Det handlar inte om att orka, det handlar om att ha en jävligt stark vilja!

För snart två månader sedan opererade jag min höft och fick en protes. Som efter gediget arbete kommer att funka hur bra som helst. Så nu ligger man där och sträcker ett ben, kasar med en fot längst golvet och spänner lite på rumpan om och om igen. Varje dag i snart 2 månader.

Och folk fråga, hur orkar du?

Det handlar inte om att orka! Det handlar om att vilja något så jävla (ursäkta min franska) mycket att du är beredd att göra vad som helst för att nå dit du vill. Jag skiter i att det är tråkigt, jag skiter i att crossfitarna sidan om kör så blodet stänker. För jag vet…. jag vet att snart är det min tur att få träna hårt.

Så här är det med allt!
Du måste vilja, du måste vilja det riktigt riktigt jä_…mycket annars kommer du inte i mål. Har du en plan på att tappa i fettvikt och komma i form så ställ dig frågan:

”Är jag beredd att göra vad som krävs?”

Sorry min vän, är du inte beredd så kan du lika bra skita i det. Hade läkaren sagt till mig att jag dagligen måste stå på ett ben, en timme, och lyssna på Lotta Engberg (kom inte på något värre) så hade jag gjort det! För jag vill! Jag vill så in i vassens gärna springa där på stranden som bara ligger några hundra meter från vårt hus. Och jag är snart där… Bara några veckor kvar…

Lägg inte din tid och energi på något trams någon annan eller någon tidning hittat på. Du kommer då inte att nå hela vägen fram. Lägg din tid på det som berikar dig och något du brinner för! Din uppgift är nu att ta reda på vad det är.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist –med en vilja av stål och en höft av titan.

Kommentarsfunktionen är avstängd.