Det handlar ibland inte om resultat. Det handlar om att krossa ditt dåliga jag

Vad är det du behöver just nu? Vad är ditt nuläge? Är det så att ledigheten gjort att du smaskat i dig en massa skit och ”glömt” att träna?

Skit i att gräma dig för detta i så fall. Hur gärna du än vill så kan du inte få det ogjort. Du kanske lärt dig att det inte var ett vinnande koncept men lägg inte mer tid på att titta bakåt.

Du har varit i ditt sämre jag och det går att ändra. Det blir hårt arbete men det är långt ifrån något som är omöjligt. Jag vet hur det brukar vara så här efter semester och ledighet när folk kommer med sina rosé och grill kg. Humöret är inte på topp för detta leverne gynnar oss inte på något sätt.

Tror kanske det är än värre i år. Vädret kan få folk att må dåligt. Jag har väl aldrig hört och märkt av att så många är nere och deppiga som nu! Väldigt ledsamt. Kanske är det mest Skåne vi haft pisseväder…
Pissväder är bra tycker jag för då finns det mer tid och möjlighet för träning men tyvärr är inte alls som jag…
Skrytigt jag vet men jag står också här mer vältränad än någonsin??

Då kommer vi till dagens ”ta tag i”
Skit i resultatet! Nu handlar det om att krossa ditt sämre jag! Nu ska du ut ur denna skiten! Den skiten som får dig att må så dåligt.

Ja, man kan träffa vänner, vara ute på tillställningar och ändå få det som man vill ha det. Det handlar om att ha en plan, en handlingsplan. Här kommer ett utav mina bästa ”det går att göra både och tips”

Drick bara vin (eller öl) till maten och gå hem samma dag du är bjuden!

Detta innebär mindre skräp (mindre alkohol innebär oftast mindre skitmat) Du kommer i säng i tid, sömn som är så viktigt! Och Du är ditt bästa jag när du slår upp dina ljusblå?

Hälsningar en Skånetös i sina bästa dagar med regnkappan i ena handen och träningskläderna i den andra

Kommentarsfunktionen är avstängd.