Det finns bara en skillnad mellan en vinnare och en förlorare

Den skillnaden är att en vinnare aldrig ger upp!!
Hur snårig vägen än må vara – Man ger inte upp!
Vinsten i sig är trevlig men vägen dit är den viktiga – dit kommer man med vilja.

Jag ser detta ofta. När målsättningen är orealistisk eller om något kommer i vägen. Här ser jag skillnaden – förloraren ger upp och gräver ner sig i  en fika med, troligtvis andra som också är förlorare och göttar ner sig i tävlingen vem som har det jobbigast. ” de e mycket nu vet du”…

Nu handlar detta inte om stora prestationer eller vinna någon tävling. Det handlar om hur du beter dig i livet och i dess ”puckelpister” Jag kan bli så frustrerad när människor, klienter oftast, för det är nästan bara dem jag träffar, meddelar att de gav upp för de var bjudna på nått jävla julmingel!

Men hallå!
Ät vad du ska, om du nu måste och gå hem.

Ta smällen och rör på dig!
Du blir inte fet på ETT mingel.

Nej, jag bryr mig inte om ifall jag kränker någon här för så är det – Vad vi än säger, skriver och gör så kränker det någon. Vi måste sluta vara rädda för detta. Den där någon brukar höra till kategorin förlorare. Hårt? Ja, men rättvist.

Nu är vi snart där, nytt år och nya löften.
Ge inga löften som du inte vill ha! Börja redan nu och träna upp dig att bli den personen som tar hand om sig.

Den som tar hand om det viktigaste du har – din hälsa och din älskade kropp. Ja, det kan vara en bra att gilla den. Du ska nämligen dras med den tills du en dag lämnar detta jordeliv.

Bli en vinnare du också. Perfekt att börja träna för detta nu. Stå på dig under alla jul och festtillfällen. Njut av det du vill ha, välj medvetet och rör på dig extra. Det gynnar både sinne och muskeltillväxt. Ge inte upp för ett enkelt litet ”gupp” och gå all in på göttebordet.
För bövelen! Du är inte den! Du är inte den som ger upp. Du är nu på väg att bli en vinnare vad som än händer!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt, Mental tränare med många, väldigt många vinster trots stora nederlag!

Kommentarsfunktionen är avstängd.