Det bästa med detta vädret är att vi slipper allt tjat om Beach 2018!

Är det något vi inte kan påverka så är det vädret så släpp det! Det vi kan göra är hur vi väljer att påverkas av det. Försöka hitta något positivt med det. Personligen tycker jag det är väldigt skönt att slippa tjatet om bikinisäsongen…

Som jag skrivit tidigare, kom inte till mig ifall ditt mål är att gå ner i vikt. Kom till mig ifall du vill förändra ditt liv.
Så fort solen tittar fram då börjas det. Precis då en annan ska till att sätta sig och njuta av värmen. Då rasslar det till i mailboxen! ”Jag måste ha hjälp, jag måste komma igång nu till sommaren”
Djup suck…

Kära vänner därute. Det kan ju vara så att vi får en skitsommar så att satsa på att vara snygg i bikini ter sig väldigt korkat tycker jag. Varför inte satsa på något mer hållbart? Nått som inte gör att ni står där i augusti/september med era rose´och grill kilo, bölandes över behovet av ännu en ”nystart”

Klart man kan starta om, det är inte det. Men någon gång bör man nog fundera över att man borde lärt sig något.

Idag är det påskafton och vad jag såg igår firades det hej vilt bland chokladägg, snaps, vin pavor och sill. För det är ju ändå så att långfredagen ska vara så? Eller?
Nej vet ni va?! Enligt min kära farmor, RIP, men då skulle vi lida på långfredagen. Vi skulle ha tråkigt, vi fick inte äta kött och vi skulle tänka på jesu lidande.

Nej, skämt o sido, fira hur ni vill. Men kom inte på tisdag med dåligt samvete och en önskan om ännu en nystart.
Är ni lediga över påsken, vilket de flesta är, rör på er för böveln! Sluta aldrig med detta och ni slipper en nystart. Fasen vad jag inte tycker om det ordet!

Men ett litet tips ska ni få ändå tycker jag, i all det här skällandet. Om man gör så här att man vräker i sig ägg (protein som mättar då) fortsätter att toppa med sill och potatis. Varför inte en rejäl bit lax? ja, jag vet att det där blev många kcal men det är MAT! Det är mat som mättar så att du, förhoppningsvis, inte orkar trycka ner nyllet i det där påskägget sen.

Du har nu valt mat som gynnar din hälsa.
Du har nu valt mat som du kan bygga muskler av.
Du har nu valt mat som mättar.
Du har nu valt mat som inte ger en muffinsmage som sen poppar ut ur badbyxorna om nu det var så viktiga för dig.

Lite intervaller på det så har både hjärta och hjärna fått sitt. Lyssna gärna på de 5 (tror jag) senaste avsnitten av podden. Där Carolin tipsar om ”Helts Hit” Korta intervaller och ja, inomhus för er nu som tycker snön är förfärlig.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, sill & ägg, Intervall & tränings älskare. Men som slipper den där Förb…nystarten!

Kommentarsfunktionen är avstängd.