Det avgörs i andra halvlek??

Idag tar jag steget! Idag går jag in i andra halvlek. Det är nu det ska avgöras. Jag har aldrig varit mer förberedd och aldrig förr har jag varit så här stark! Nu ska jag få betalt för allt jobb jag lagt ner!

Åldersnoja är inte min grej. Jag fyller 50 år idag och njuter mer än någonsin. Jag har allt jag kan önska. Fantastiska vänner som bland annat tog ut mig på en fördelsedagsfirarrunda förra helgen. Hade så kul och skrattade så jag fick värk i kinderna.
Jag njuter av min fantastiska familj och mitt vackra hem. De ger mig allt❤️

Men! Det jag njuter också av min starka, friska kropp! Det mina vänner, har inte varit gratis. Jag har pressat, lyft, puttat, dragit, hoppat och svettats för att uppnå detta mål. Målet som ska ta mig till en seger nu när jag går in i andra halvlek. Med detta menar jag att när åren kryper på så ska jag va förberedd. Ålder bryter ner kropp och muskelmassa, inget nytt i den infon va?

Jag har byggt upp ett ”fuck off kapital”

Jag har hittat ett bra liv. Jag har jobbat, sparat och fixat så jag kan ha ett gött liv ekonomiskt och praktiskt.
Då vore det otroligt korkat om jag inte skött min kropp så att den håller för andra halvlek och då få njuta av det jag åstadkommit!
För er som sysslat med idrott så vet ni att det kan va tufft i andra halvlek. Det kan också bli lite extra tufft i slutminuterna med hårda smällar från oväntade håll.

Minns så väl en SM final i rugby 2003….
Men det starkare laget vann (vi såklart) och nu är det min egen, personliga tur. Jag ska spela mitt bästa spel någonsin här i andra halvlek. Jag ska njuta av all erfarenhet och kunskap jag samlat på mig. Jag ska njuta av min muskelmassa och mitt starka hjärta som ska ta mig precis dit jag vill.
För jag är en vinnarskalle! Vinnarskallar har en handlingsplan! Jag vet vart jag vill och jag ska njuta av resan!

Om du vill detsamma så börja nu! Det är aldrig för sent att lägga upp taktiken. Skaffa dig ett bra team. Sen får du också göra som jag. Träna, pressa, lyfta, putta, dra, hoppa och svettas. Ingen gör det åt dig!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist idag en mycket stolt & stark 50åring??

Kommentarsfunktionen är avstängd.