Det är alltid ledigt uppe i krysset!

Ja, sportnörd som man är så bara älskar jag detta uttryck. Tänkte anamma detta själv nu när världen är i gungning igen (covid 19) Så till dig – Sikta inte på målvakten – Sikta i där det är ledigt.

Vad menar jag då?
Jo, vi har alla stora hinder framför oss. Men att sikta på hindret, mitt på målvakten då borde ju var väldigt korkat. Prova ett par gånger om du inte är övertygad. Lär dig sen sikta där det är ledigt. Varför inte i krysset?

Tar två exempel för er som tror att jag är helt förvirrad.
Ökad smittorisk i gymmet:
Du tänker Neeeijjj, måste säga upp mitt medlemskap. Jag kan inte gå dit. Heeelveeetee jag kan inte träna.
Resultat:
Gymmet kommer troligtvis att behöva lägga ner för idioter som du inte förstår att vi alla vill ha ett gym att gå till längre fram.
Du och din kropp kommer rasa. Detta ihop med psykisk ohälsa pga oro samt att du då  inte sköter om din kropp.
Lösning:
Du siktar i krysset, där det är ledigt. I klarspråk – du kontaktar gymmet och tar reda på när det är minst beläggning. Du tar reda på ifall de man maila några övningar att göra hemma eller ifall de har online träning.
Du tar på dig bra kläder och går ut i friska luften och gör skiten! Eller om du nu hellre vill vara inomhus och göra.
Jepp, lediga luckor finns  – Ta dem!!

 

Jag orkar inte en runda covid 19 till!
Resultat:
Du blir handlingsförlamad. Du går ner dig helt som på ett sätt kommer göra dig sjuk. Detta beteende hjälper ingen. Du ger bara upp, du siktar inte ens. Du tåfjuttar på målvakten.
Lösning:
Föriiiheeelvete! ta dig samman! Det finns de som har det värre!
Var finns dina luckor? Kan du designa till ditt hemmakontor så du får tillbaka arbetslusten? Kan du, som inte har något jobb (än) bara ge dig ut och göra en god gärning? Du anar inte hur mycket detta kommer göra för ditt mående och din psykiska hälsa.
Varför inte se luckan i att nu får du extratid för en träningsrunda till, för att laga matlådor eller varför inte ta en distansutbildning. Många ev dem är ju gratis!
Kom igen nu, se luckan, den är mitt framför dig!

Vad behöver jag, Lisa Kaptein Kvist göra då?

Jo mina planer och mitt företag måste hitta nya lösningar.

Nya luckor. En av dem är att satsa mer på Mental Pt. Via FaceTime.

Har börjat med detta och det funkar såååå jädra bra. Det är kanske en sån Pt du behöver just nu?

Hör av dig bara. Jag bjuder på första samtalet!!

Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst här men måste ta luckan! Britt är bestämd med vilken tid vi ska ut och springa och jag måste sätta den! Mitt i krysset tänker jag!

Hälsningar Lisa, målspottaren Kaptein Kvist. Helt övertygad om att alltid hitta luckan! Gärna snyggt utfört, mitt i krysset!

Kommentarsfunktionen är avstängd.