Det är alltid ledigt uppe i krysset!

Ja, sportnörd som man är så bara älskar jag detta uttryck. Anammar detta själv nu när välden fortfarande är i gungning (covid) Så häng med! – Sikta inte på målvakten – Sikta i där det är ledigt.

Vad menar jag då?
Jo, vi har alla stora hinder framför oss. Men att sikta på hindret, mitt på målvakten är ju väldigt korkat. Prova ett par gånger om du inte är övertygad. Lär dig sen sikta där det är ledigt. Varför inte i krysset?

Tar två exempel för er som tror att jag är helt förvirrad.
Ökad smittorisk i gymmet 
Du tänker Neeeijjj, måste säga upp mitt medlemskap. Jag vågar inte gå dit. Heeelveeetee jag kan inte träna.
Resultat (du har siktat fel)
Gymmet kommer troligtvis att behöva lägga ner för idioter som du inte förstår att vi alla vill ha ett gym att gå till längre fram.
Du och din kropp kommer rasa. Detta ihop med psykisk ohälsa, oro samt att du då inte sköter om din kropp.
Lösning:
Du siktar i krysset, där det är ledigt.
I klarspråk – du kontaktar gymmet och tar reda på regler och kollar när det är minst beläggning.
Du tar reda på ifall någon kan hjälpa dig med övningar hemma / ute eller ifall de har online träning. Just nu finns det stora! mängder av träningstips digitalt. Sen tar på dig bra kläder och går ut i friska luften och gör skiten! Inte fortsätta skylla din lathet på ett virus!
Jepp, lediga luckor finns  – Ta dem!!


Ex 2: Jag orkar inte en runda covid 19 till!

Resultat:
Du blir handlingsförlamad. Du går ner dig helt på ett sätt som kommer göra dig sjuk. Detta beteende hjälper ingen. Du ger liksom bara upp, du siktar inte ens. Du tåfjuttar på målvakten.
Lösning:
Föriiiheeelvete! ta dig samman! Det finns de som har det värre och klarar det!
Var finns dina luckor? Kan du designa om ditt hemmakontor så du får tillbaka arbetslusten? Kan du, som inte har något jobb (än) bara ge dig ut och göra en god gärning? Du anar inte hur mycket detta kommer göra för ditt mående och din psykiska hälsa.
Varför inte se luckan i att nu får du extratid? Tid för en extra träningsrunda!! Tid att fixa matlådor eller varför inte ta en distansutbildning. Många ev dem är ju gratis!
Kom igen nu, se luckan, den är mitt framför dig!

Vad behöver jag, Lisa Kaptein göra?

Jo, mina planer och mitt företag måste hitta nya lösningar.

Nya luckor. En av dem är att satsa mer på Mental Pt. Via FaceTime.

Har börjat med detta och det funkar såååå jädra bra. Det är kanske en sån Pt du behöver just nu?

Hör av dig bara. Jag bjuder på första passet!!

Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst här men måste ta luckan! I min kalender står det att jag ska ut och kuta och jag måste sätta den! Mitt i krysset tänker jag. Pangpilliang – ett nytt favvouttryck!

Hälsningar Lisa, målspottaren Kaptein. Helt övertygad om att alltid hitta luckan! Gärna snyggt utfört, mitt i krysset!

Kommentarsfunktionen är avstängd.