Den enda gången jag backar är när jag tar sats!

Just detta försöker jag leva efter. Vi är i allmänhet alldeles för försiktiga. Det får inte göra ont, det får inte vara för jobbigt och det får framförallt inte vara för svårt!
Svårt är bra! Svårt är utvecklade! Om det är svårt och inte går att genomföra så har vi lärt oss en hel del!

Jag brukar lyssna på Framgångspodden och igår lyssnade jag på Veronica Hedenmark.
Veronica Hedenmark har en sjukdom med medfödd benskörhet som gjort att hon fått sitta i rullstol hela sitt liv och blivit väldigt kort. Hon grundade VH Assistans som nu har 1000 anställda Samt fått barn, 15 personen i världen. Otroligt avsnitt!
Hennes främsta tips för att lyckas var att inte fråga ifall det går eller ifall en idé går att genomföra. Du får ofta en massa kritiska röster som kanske dödar din glöd och din krestivitet menade hon.

Ja, så är det min själ! Kör bara! Fråga inte! Går det så går det och går det inte så har du lärt dig massor.

Jag brukar gå och grubbla för mig själv en lång stund innan jag skrider till verket. Långa möten med mig själv, oftast under en långpromenad eller en löprunda. Vill inte fråga någon, dels pga att de kanske snor min idé och dels för jag inte pallar med alla negativa kommentarer. Jag har faktiskt en grej på G nu som jag då inte avslöjar men om det blir som jag tänkt, herre jävlar! När jag bestämt mig, då backar jag men då för att ta sats!

Har du slut på idéer, något problem som du inte hittar någon lösning på, ut och rör på dig. (Jag ska skriva mer om just vad som händer i hjärnan under motion någon gång) Du blir väldigt mycket mer kreativ under rörelse! Alla  mina lyyysande idéer mm har skapats under någon form av träning. Inte i gymmet kanske men ute, ensam… Ljuvligt i flera bemärkelser

Hur mycket backar du? Backar du för att du blir ”nertryckt” av någon? Hur mottages dina fantastiska idéer? Är du trött på folk som inte vill dig väl?
Ut och spring, diskutera med dig själv, ta sats och kör!! Det kan vara värt det!

Vill du bli framgångsrik, gör vad som krävs! Och du, framgång är viktigt. Framgång är allt! Men det är du som definierar vad framfång är för dig!
Lyssna på Framgångspodden, få inspiration och kör din grej!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, backar ofta! För att ta sats!

Kommentarsfunktionen är avstängd.