Dax att ”levla”

Jag har aldrig varit intresserad av dataspel men vad jag förstår så när man ska höja sig en nivå så ”levlar” man. Ett jädra bra uttryck! Levla lite du med!

Du mår kanske bra där du står. Du trivs kanske alldeles utmärkt med allt och tycker att allt runt dig funkar? Grattis då, men jag tror nog att du är väldigt ensam om detta.

Vi vill nog alla något ändå, eller?

Inte för att jag tror det men är du en av dem? (har stött på en och annan faktiskt)som är helt övertygad om att om något inte funkar och om du kommer i konflikt med någon så är det helt och hållet den andres fel? Du behöver minsann inte ändra på dig, läs levla! Du står på dig oavsett. Du är ju så himla bra…?

Ja, du hör ju själv. Det är nog det största skitsnacket någonsin!!

Vi behöver alla levla. Vi behöver alla bli bättre på att förstå någon, utföra något eller ta hand om oss själva. Det finns alltid något som behöver göras. Sluta lev i den lögnen om du kände igen dig i påståendet ovan!


”Ja, men jag tränar ju. Det är så tråkigt för jag får inte något resultat. Det hjälper ju inte att jag tränar”

Ja, dessa ord har man väl hört ett antal ggr.

Men har du hört detta?!! LEVLA FÖR FASEN! Det är precis det du behöver göra med ditt träningsprogram. Det handlar ofta om att ta i??

Där har du receptet för resultat!

”jag äter bra, jag äter grönsaker och tycker jag äter sunt. Men jag vill ju gärna slappna av till helgen och unna mig något gott. Det är så tråkigt när jag är så noga och resultaten uteblir”

Jepp, dessa meningar kan jag utantill. Sysslat med detta i 17 år nu…

Då säger jag – LEVLA FÖR FASEN! dra ner på den skitmaten du kallar – något gott och ge kroppen lite bra näring. Då får du se på grejor.

Du får göra precis hur du vill. Det är helt ok att äta vad man vill men kom inte och tyck att resultaten inte dyker upp när du inte jobbar för dem. Där har du dagens bibelord. LEVLA!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, upplevlad upp över öronen men har långt kvar.

Kommentarsfunktionen är avstängd.