Dags att komma i form?

Det allra bästa är ju att aldrig komma ur form. Det har ni säkert inte heller gjort men man kanske önskar anta en ny form? Kom i form – vad betyder egentligen för dig? Den frågan brukar jag ställa till alla de (nu drygt 1000personer) som gått/går mina (e3:s) Kom i Formkurser. Svaret är långt ifrån givet..

Det allra vanligaste svaret numera är ”bli piggare” och jag tror att vi lyckats nå fram med att det inte handlar om någon 8veckors svältkur/idiotträning. Det är ingen ny ”mirakelmetod” eller ”superdiet” som presenteras. Syftet med kurserna är att deltagarna ska skaffa sig kunskap för att kunna göra sunda val. Att få regelbunden träning och en sund kosthållning att bli en helt naturlig del av livet. Inte för ett par månader, inte ett år, hela livet 😀

För det är ju så, det spelar ingen roll hur effektiv en viss metod eller diet är om man inte lyckas fortsätta med den.  Går man tillbaka till sina gamla vanor inom kort så var det kanske ingen succémetod i alla fall, va?

Nu är det så dags igen termin nr 9 (nr 2 i Värnamo) av e3:s Kom i Formkurser drar igång med start 14-15 september alt 6-7/10. Vad gäller ?

Du får obegränsad tillgång till träningsutbudet. Personligt träningsprogram med tillhörande uppföljningar. Två kroppskompositionsmätningar / TANITA. En vid kursstart och en uppföljningsmätning efter 8 veckor. En gång/vecka genomförs kostdelen vid samma tid som kursen, dvs har du anmält dig till måndagar kl. 18:30 så sker kostföreläsningarna alltid på måndagskvällar 18:30. För anmälan och mer information, ring oss, Nässjö: 0380 – 51 18 80, Värnamo: 0370 – 30 18 80 Kursansvarig: Carolin Helt. Begränsat antal platser.

Läs mer   -> Kom i Form

Om jag är laddad och redo för att dra igång? Skojar ni!!  Come on höstterminen 2015! Lets do this!

boxer

 

Alla ni som bor i Nässjö eller Värnamo med omnejd – anmäl er för tusan!

//Carolin Helt, Int Lic PT, Kostrådgivare, Queen of typ everything 😉

Kommentarsfunktionen är avstängd.