Borta bra men hemma bäst??

Jag hatar att komma hem från semestern! Näe, jag hatar de ca 1,5 dagarna första dagarna. Det ska packas upp, tvättas, fylla kylen igen och man är trött. Inget är som vanlig.

Men sen… Ahhh vad jag älskar mina rutiner! Tänk så skönt att stiga upp lite tidigare, få en lugn stund med sig själv, Trelleborgs allehanda och en goo kopp kaffe. För att sen bege sig till gymmet och träffa alla glada människor där. Som antagligen också älskar rutiner eftersom det är samma människor vid samma tidpunkt och samma dagar. Vi har sen hela dagen framför oss med en frisk och nytränad kropp.

Jag tror det är så det måste va. Ta dagen som den kommer… Nja.. Funkar för några men hur lätt är det då inte träningen får komma lite när den får plats. Och vips så bjöd grannen på ett glas rosé istället?! Jag vet att det låter för mycket att träna varje dag men våra kroppar är skapta till att röra sid. Tro mig, vi mår bättre då. Men vi ska naturligtvis inte träna samma sak varje dag! Musker måste återhämta sig! En långpromenad är också en sorts träning, cykling likaså.

Så ta en funderare, hur skulle din träningsvecka kunna se ut?
Kopiera min om du vill! Ben & bål igår (och lite trx) rygg & axlar idag och i morgon! Imorgon blir det en lååångsam löpning längs havet med ett avslutade dopp. Och på kvällen kommer en av mina bästa vänner på middag! Det blir en bra dag det!!

Gör en plan du med!
Hörs

Hälsningar Lisa Kaptein kvist
Chefredaktör med härliga rutiner

Kommentarsfunktionen är avstängd.