Beach 2016, vem har roligast?

Ställ dig frågan om hur du vill ha det på Beach 2016. Eller rättare sagt hur vill du att resan dit ska vara?

Du ska det bantas! Nu ska det detoxas (undrar när folk ska fatta att detta aldrig har eller kommer att fungera?) Det ska hetsas, pressas och gud vet allt. Till er som är helt upptagna med att fokusera på Beach 2016 vill jag bara säga: – tänk om det blir dåligt väder…? Vill inte vara en pessimist på något sätt men det har hänt att vädrets makter inte går riktigt vår väg.

Åter till rubriken, vem kommer ha roligast? Vad är ditt mål? Vad vill du uppnå? Hur vill du må? Vad kommer att göra dig lyckligast? Är det verkligen att se ut som de magra eleänden ni ser i tidningar mm? Vem jämför du dig med? Betyder detta verkligen så mycket? Är du beredd att betala priset för att se ut så? Men framförallt, hur blir resan mot målet? Många, många frågor men viktiga frågor…
Inte på något vis vill jag hindra er från er strävan mot en mindre fettvikt eller en mer vältränad kropp! Jag vill bara att det blir en sund inställning till det hela. Både Carolin och jag får, dagligen tror jag, försvara den mängd träning vi själva utför. Men vi älskar det! Vi älskar resan och den känslan träningen skänker oss. Vi är inte ensamma här och många av er känner nog igen sig i detta. Det är inte farligt och ingen mår dåligt av att träna (läs röra på sig) varje dag!  Men jag vill så gärna förmedla att lyckan mina vänner, lyckan och glädjen det är den som betyder något. Den goda maten som sen gör att vi får ännu mer energi! Som i sin tur medför  att vi blir mycket bättre på det vi gör. Som sen får oss att må så bra! Före, under och efter.

Låt inte denna våren bli en hets. Tillåt dig ha roligt på resan. Tillåt dig den mat som din kropp behöver. Då kommer du sitta där, i din sköna solstol, i en kropp du trivs med. Men detta sitter mest i huvudet och inte i kaloritabellen.  Älska det du gör, uppskatta den hälsosamma maten som vi inte ska unna oss! DEN BEHÖVER VI!!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist. En glad liten lärka men ett och annat ”veck ”som jag i stort sett skiter i!

Kommentarsfunktionen är avstängd.