Att hålla käften ska inte underskattas!

Är det sagt så är det sagt och det är då svårt att backa bandet. Den evenuella skadan är redan skedd. Visst är det ”gulligt” med spontana kvittrande människor men att hålla käften ibland ska inte underskattas.

”Hoppsan, förlåt, det var inte så jag menade” Näe men nu har du sagt det och du har kanske sårat någon? Du som babblar hela tiden kan ibland också framstå som korkad. Det du sa var kanske inte så genomtänkt?

Jodå jag är där ofta. Mundiarré har nog de flesta drabbats av. Men första steget till förändring är insikt. Jag har upptäck hur ofta jag tjänar på att hålla käften.

Jag tränar med någon som en dag sa –  ”jag är så tyst. Jag verkar nog vara rätt tråkigt. Jag tittar ofta på andra och önskar att jag vore mer som dem. De verkar så glada och de håller låda”

På min fråga om hur jobbig världen skulle se ut, framförallt höras om alla höll låda var vi fullkomligt överens! Hen kommer nog uppskatta sin tysthet framöver.

Visst har vi alla någon i vår närhet som snackar för mycket? Vi måste nog lära oss alla att tänka efter lite oftare. Så att det som kommer ut verkligen är något vi menar.

Jag har inget belägg för detta men är helt övertygad om att så är det även vad det gäller det vi stoppar i foderluckan! Har du tänkt efter? Är det verkligen något du menar? (Läs något du mår bra av) Spontanitet här kan kosta kcal… oftast fettinlagring, ibland i massor…

Näe, många av oss skulle tjäna på att hålla käften mer! Håller du käften kommer inte skräpmaten in och de korkade inläggen eller elakheterna kommer inte ut!

Kort inlägg idag för jag borde kanske hålla käften. Jag går och funderar lite…

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pratglad men mycket mer betänksam än förr

Kommentarsfunktionen är avstängd.