Äntligen igång

Då är vi äntligen igång, en webbversion av den väldigt omtyckta PTKvinna. Det är med stor glädje och stolthet som jag fortsätter i rollen som ”chefredaktör” Det heter kanske inte så i en webbtidning men jag är stolt över titeln så jag behåller den!

Jag är lika stolt att ha Carolin Helt vid min sida. En kvinna med en raket där bak, en väldigt klok och sund inställning utöver att hon är en väldigt duktig Personlig Tränare!

LisaochCarolin

Jag tror starkt på konceptet att rikta sig till kvinnor som kanske inte börjat träna än eller som kanske bara tränar lite sådär ibland och vill lära sig mer. Vi har ju alla olika mål med vad vi väljer att läsa. Jag läser gärna andra träningstidningar med bra artiklar och kloka skribenter. Men jag förstår också att dessa tidningar inte tilltalar alla.

Det är ju väldigt vältränade tjejer på bilderna. Vissa övningar är mycket avancerade och det kanske blir för tufft för dem som är i ”start” fasen.

Ibland läser jag även tidningen Body, detta för artiklarnas skull. Läser oftast de som handlar om kost. De ligger på en ganska hög nivå. De som skriver dem har verkligen en gedigen utbildning. Nu hör det till saken att jag är en sådan kost och närings nörd så detta passar mig. Förstår att detta blir överkurs för de flesta och bilderna på killarna… Huwa… Rätt biffiga bitar!

Därför gläder det mig att vi nu, igen, ska komma igång med träning, kost och hälsa på en mer lagom nivå. I min Pt värld talas det mycket om att man som Pt ska specialisera sig på ett visst område och på vissa klienter för att nå framgång. Jag känner lite tvärtom. Jag gillar att träna och träffa alltifrån Fredrik 80 år vars mål är att kunna fortsätta spela golf till Lina, vars mål var att komma form till sitt bröllop. Gisses vad duktig hon var!! 20 kg mindre fett!! På ett halvår!

Kanske är det det som är min specialité…?

Att få folk att hitta drivet, hitta sitt mål och finna sin väg dit. Ja, då har jag nog hamnat rätt – på en webb där jag får skriva till er som just har detta som mål.

Hörs snart igen
Framtiden är så ljus så sätt på dig dina solglasögon
Hälsningar
Lisa Kaptein Kvist
Chefredaktör, lic, Int, Personlig Tränare

Kommentarsfunktionen är avstängd.