Alltså! Äter vi inte tillräckligt med skitmat?”

Jaha, nu fanns det tydligen ännu en ursäkt/anledning att äta skitmat. Jag höll på att sätta ägghalvan i halsen när jag såg alla inlägg på sociala medier i veckan. Brownies! Panncakes med sirap, cherios med all världen smaker! Men va i heeelveteee! För att bevaka ett val i USA! Skjut mig!!!

Jag vet inte men är det någon mer än jag som ser vad som pågår och har pågått en längre tid? Backa bandet några år tillbaka och kolla ifall det fanns dagar vi döpte till champagnens dag, kanelbullens dag och fan vet allt. Fick just reda på att det tydligen är kladdkakas dag idag. Det eskalerar ju för helvete!!

Är det inte fler därute som ser att detta ger en inbjudan, en större frestelse att sätta i sig skit man inte behöver. Gör vi inte det så det räcker?!

Jodå folk får verkligen fira vad de vill men kom inte och gnäll sen. Gnäll över muffinsmagar, champangekilo eller värk i leder samt en kropp som förfaller.
Att skaffa sig en bra hälsa och en stark kropp kräver lite disciplin. Det kräver en vilja. Har man skaffat sig denna, jepp den går att träna upp, så blir det inte så svårt framöver.

Kort inlägg idag för jag ska ut och se till att bli bättre på det jag gör! Det borde fler tänka på. Det väljer man och fler borde välja en kropp som fungerar.
Den har jag skaffat mig och nu drar jag. Jag har en stark muskel som heter disciplin. Den fungerar på allt. Även i på min väg att bli smartare.
Nu drar jag ifrån er som fastnat i soffan med brownies och annat skit. Jag drar ifrån er som valt att bland annat följa 2 pajasar i ett ”Musse Pigg” land som ni inte ens bor i.

Ja, ja, det påverkar vår ekonomi, jag fattar.

Men hur mycket kan du påverka i soffan? Speciellt när magen hänger i knäet ditt. Jo, nu vet jag!

Du håller på att bli och du kommer att se ut som en äkta Amerikan! Grattis!


Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt på alla de sätt, även mentalt då men som är på väg framåt, i allt👊🏻

Kommentarsfunktionen är avstängd.