Alltså, är detta verkligen din uppgift?!

Vi har vissa saker som vi inte kan avsäga oss. Vi vill inte heller för det kan handla om barn eller kanske en föräldrar som måste tas hand om. Men förihellleveteee – Är det verkligen din uppgift att vara #rolighetsminister eller ta hand om folk som inte #skötersigförattdeärlata?

Tänk att så många lägger så mycket tid och så mycket energi på skit som egentligen inte alls är vederbörandes uppgift?
Har du kolla på dina uppgifter?

Har du koll på ifall du ”ger bort” dig själv till andra/annat utan att det egentligen är din uppgift?
Ingen koll sa du? – Då har du ett uppdrag, börja nu!!

Jag har ett fantastiskt jobb. Jag träffar så underbara människor men är väldigt noga med att berätta för dem om deras eget ansvar. Vi är lata av naturen och kan vi få någon att göra uppgiften till oss så kör vi på det.

Frågan är bara om det drabbar dig – Har du modet att säga ifrån?

Jag har sagt det förr och säger det igen
Det finaste du kan vara mot en annan människa är en jobbig jäkel. En som peppar, uppmuntrar och stöttar personen i rätt riktning. Inte tar och gör dennes uppgift – Då är du bara dum.

Själv sitter jag här med väldigt dåligt samvete för det är precis vad jag gör dagarna i ända. Men det är för min dotter…
Då är det inget snack om saken. Det är verkligen min uppgift men hur i helveee… ska man som förälder veta vad som är lagom? Tror inte jag är ensam i denna fråga.

Därför är jag så fast besluten om att detta gör jag inte mot någon annan! Här är jag tydligare än på länge! För min energi kan också ta slut. Det viktigaste för mig är att tanka och det gör jag med sömn, träning och bra mat.
Må Gud hjälpa den som försöker ta det ifrån mig!

Kort inlägg idag men jag måste tanka. Veckan har varit stressig och köring. Stress skadar inte någon, men brist på återhämtning gör. Därför tankar jag/återhämtar jag mig just nu. Snart löpdax, kanske också ett par bra rugbymatcher på Tv – morsning & good bye

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt, omhändertagande moder men fast besluten om vad som är mina uppgifter

Kommentarsfunktionen är avstängd.