Ålderskris? Näe det var bara en fis på tvären.

Kände mig rejält nere men tog en hög dos av mina 2 antidepressiva mediciner sen vände det??

Medicin nr 1 – Karina Simonsson
Finns tyvärr inte att köpa. Helt laglig medicin och alla borde ha den. En kompis som lyssnar på allt du säger, håller oftast med vilket är vad man behöver ibland, men är framförallt så satans (ursäkta min franska) rolig att man nästan pinkar på sig. Hade alla haft en Karina så hade världen sett annorlunda ut. De e ett som e säkert de!

Medicin nr 2 – en lätt och långsam löprunda, utan pulsklocka eller annan teknik.
Bara jag och ljudet av vågorna. Som ett avslut kryddade jag denna docering med ett dopp i havet.

Har skrivit om löpning så många gånger men detta blev så speciellt. Har ju en protes i min höft som inte tillåter så många löprundor per vecka och jag hade liksom använt min beskärda del för denna vecka.

Men va fan tänkte jag. Folk knarkar ner sig och förstör sina kroppar till höger och vänster så jag gav mig ändå ut. Väldigt långsamt och på en ganska liten runda. Det tog väl ca 30 min. Det är det som är grejen! När det handlar om
”Medicinering” så behövs inga långa sträckor! Kostar inte en spänn men ger såååå mycket!!

Träffade en tjej som satt på bryggan som sa ”ja, det är ju så man ska göra”

Ja, sa jag och berättade att jag var lite nere och den bästa medicinen är just denna. Och på frågan – lever du som du lär så var det så skönt att helt avslappnat och ärligt svara Ja!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, som det går lite upp och nerför men som har de rätta drogerna!

Kommentarsfunktionen är avstängd.