Acceptera din fåfänga! Du är inte fjolligare än någon annan!

Ja, jag som brukar var så djup, jag som är så noga med den inre friden bla, bla bla…
Det är fortfarande så men jisses vad jag också drivs av fårfänga och jag är nog inte ensam…

Ingen! Jag tror ingen! på gymmet eller i löpspåret är där bara för att vara hälsosam, hålla sig frisk eller rädda världen. Stor del av detta tränande beror på att vi drivs av fåfänga. Och vet ni, det är helt ok. Är detta ett bra drivmedel för dig så bara kör!!! Men tro inte att detta räcker. Tro inte att denna grej ensam,  är den som får dig lyckligare hela vägen fram. Man blir inte lycklig hela vägen ”in” för att man väger 5 kg mindre, har rutor på magen, åker på den där semestern, köper den där bilen eller byter bostad. Det kan hjälpa, en god bit på vägen, men aldrig hela vägen fram…

Ja, jag kan förstå att denna text förvirrande men jag ska förklara hur jag ser på det hela. Jag träffar sååå många klienter som skulle göra allt (säger de först ha ha) för att tappa de där 5 kilona. Det är liksom det stora stora målet. Men när man då ställer motfrågan – blir du lyckligare då? Ja då kommer ofta tårarna…

Låt din fåfänga driva dig! Låt den ta dig till gymmet! Låt den göra så att du utför personbästa i löpspåret. Det kan kanske vara det bästa drivmedel som finns! Men den dagen du inte har kul på resan,  ja då ska du ta dig en funderare. Livet är för kort för att inte ha kul. Men bara kul kan också driva dig åt lite fel håll om ni förstår vad jag menar he, he. Att vara fåfäng och träna hårt leder dig däremot åt rätt håll. Utöver den där kroppen du så gärna vill ha, ökas din förbränning, din hälsa, du blir gladare och piggare. Grattis!
Tänker mig att texten idag inte blir så lång. Vad jag vill ha fram är sagt! Ta fram det som driver dig! Är det att komma i dina supersnygga jeans – gå på det! Låt fåfängan flöda men i slutändan är det inte den som gör dig lycklig. Jobba nu på vad det skulle vara…
Ett bra tips är att du anmäler dig till vår träningshelg 27-28/8 då kommer vi ha kul, träna hårt och rädda världen!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, fåfäng som få men som hittat lyckan

Kommentarsfunktionen är avstängd.