80% av framgången är att du dyker upp!

Mycket snack och lite verkstad är något av det värtsa jag vet. Kom till skott för sjutton! Snacka inte för mycket. Hur svårt kan det vara? Eller är det kanske så? Svårt alltså…?

Pt på riktigt stryker ingen medhårs! Det har ni nog alla förstått för länge sedan. Är man för snäll så kommer man ingen vart. När klienter tar kontakt med mig så berättar jag tydligt! att jag inte tar betalt för att vara snäll. Då får man min själ gå till någon annan. Någon gång har jag hört att jag varit trevlig och får be om ursäkt då detta inte alls var min mening.

Det är klart att för oss som älskar träning kan det tyckas lättare men vi har också börjat någon gång. Vi har också pressat och kämpat för att nå dit vi är idag. Vill du också hit, på vår härliga sida så är det ett par saker du ska tänka på:

80% av framgången är att du dyker upp! Boka in dina träningspass i din kalender, precis som då du bokar en klippning. (Vet att det ska väldigt mycket till för att avboka en klippning) Och se sen till att dyka upp! Att öva in detta är så viktigt. Kanske hela som 80%!

Väl där ska du få se. Det ska väldigt mycket till för att du ska vända i gymdörren och köra hem igen. Är det en löprunda du bokat in – se till att dyka upp genom att ta på dig paltorna och de dig ut. Inte fasen ger du dig då?

Det är ett väldigt bra tips att ta steg för steg. När du då övat in och verkligen dyker upp på träningen då är det dax! Då tar vi i! Pratade med Carolin om detta häromdagen. Om att många, många, allt för många säger att de tränar mycket. Det gör de kanske. De dyker alltså upp på träningen men sen går de mest och duttar.

Tro mig, dutta är inte bra. Ta i! Ta i för då händer något! Har du nu äntligen dykt upp så gör vad som krävs! Då slipper du vara en av dem vi lyssnar på dagligen som gnäller över uteblivet resultat. Det var väl resultat som var tanken? Det var väl resultat som var målet? Spill inte din tid. Använd den väl.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist som alltid dyker upp på avtalat tid och gör något av den.

Kommentarsfunktionen är avstängd.